miercuri, 27 octombrie 2010

Dezvoltarea proiectului continua

Pentru o mai buna înţelegere a cerinţelor si specificatiilor proiectului este necesară descrierea scenariilor de utilizare si realizarea diagramelor aferente: diagrame use-case, diagrame de clasa, diagrame de activitate, etc. În următoarele zile vom continua dezvoltarea proiectului nostru prin punerea in practica a celor mentionate mai sus. Mai multe detalii aici.

miercuri, 20 octombrie 2010

Software Requirements Specification

Dupa lungi discutii pe tema specificatiilor proiectului am reusit sa ajungem la un consens al carui rezultat este documentul care se afla pe pagina de wiki a echipei noastre. Ca o concluzie a acelui document este faptul ca pentru aplicatia finala se pune accentul de urmatoarele caracteristici: claritate, performanta, securitate, extensibilitate. Pentru mai multe detalii accesati pagina de wiki a echipei noastre. Vom reveni in curand cu detalii.

Proiectul ales: Evidenta studentilor

Eu, impreuna cu colegii mei de echipa, am ales ca pentru acest proiect sa realizam o aplicatie web care sa permita gestionarea (automatizata) studentilor din cadrul sectiei de Calculatoare Engleza a Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica. Speram ca aplicatia finala sa fie similara cu cea intalnita la adresa http://cis01.central.ucv.ro/evstud/. Speram in acelasi timp ca aplicatia noastra sa introduca o serie de facilitati noi care sa poata veni in sprijinul utilizatorilor.